Palvelut

Meiltä saat säännölliset ja kertaluonteiset kodinhoito työt Espoo, Kirkkonummi, Vantaa ja Helsinki seudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. Sitoutuneet, luotettavat ja vakituiset siivoojat tekevät arjestasi helpompaa ja kodista puhtaan. On mukavaa jättää rutiininomainen kotisiivous luotettavan ammattilaisen hoidettavaksi. Ulkopuolinen apu on edullinen ja käytännöllinen ratkaisu kun siivoukseen ei ole aikaa.

Siivoamme sopimuksen mukaisesti kaikki kodin kuivat tilat, keittiön ruokailutilan, olohuoneen, makuuhuoneet, wc:t, sekä saunan (erillinen tilaus) ja suihkutilat.​ Siivous sisältää siivousvälineet, puhdistusaineet ja puhtaat siivouspyyhkeet joka kotiin.

Loma lähestyy ja mökki siivoamatta! Nauti lomailusta ja anna meidän tuoda mökillesi raikas tuoksu ja siistit pinnat!  Siivoamme mökit ja saunarakennukset sopimuksen mukaan.

Teemme ilmaisen kartoituskäynnin, jossa kartoitetaan siivottavat paikat. Kaksi ensimmäistä siivouskerta voi olla tutumiskerta, jolloin asiakas voi olla varma palvelun laadusta ja sopivuudesta. Sen jälkeen asiakas voi päättää haluaako hän tehdä sopimuksen säännöllisestä kotisiivouksesta.

Kauttamme saat myös erikoispalvelut kuten ikkunanpesut, muutto- ja suursiivous, putken tukkeutuminen (pesuallas, suihkuhuone, sauna, keittiö).